O nama

Pročitajte ukratko o historijatu naše firme i našim ciljevima za budućnost.
Firma RMA d.o.o. osnovana je 2012. godine kao preduzeće sa osnovnom djelatnošću površinske zaštite metala. Sjedište firme je u Donjem Vakufu. U samom startu firma je imala jedno uposleno lice. Kao novi igrač na tržištu, pažnju smo posvetili kvaliteti usluga i zadovoljstvu naših kupaca. Iz tih razloga postali smo prepoznatljivi a naš obim poslovanja kontinuirano raste kao i potreba za upošljavanjem nove stručne radne snage, pa tako svake godine zapošljavamo po 3-4 osbosobljena radnika.
Ogromnu pažnju posvećujemo kontinuiranom stručnom osposobljavanju našeg osoblja i kontroli kvalitete naših usluga, a sve to kako bi naši kupci osjetili potpuno zadovoljstvo.
Spremni smo da realizujemo veoma zahtjevne poslove sa zagarantovanom kvalitetom i tačnošću. Prema zahtjevima kupaca, usluge isporučujemo prema zadatim rokovima.
U dosadašnjem poslovanju stekli smo ogromno referentno iskustvo, te se mozemo pohvaliti da kontinuirano poslujemo sa uspješnim firmama, koje svoje proizvode plasiraju kako na domaće tako i na inostrano tržište.
Zbog povećanja obima polovanja u 2018. uvodi se nova poluautomatska linija koja omogućava plastifikaciju komada 6,5m dužine, 2,5m visine, 2 m širine i 1000 kg težine.
0
+
Zaposlenih
0
+
Završenih projekata
0
+
Poslovnih partnera

Želite unaprijediti Vaš poslovni proces?

Nudimo usluge visoke zaštite metala sa vrhunskom opremom i profesionalnim kadrom. Ukoliko želite da unaprijedite Vaš poslovni proces budite sigurni da smo mi pravi izbor za Vas. Naši mnogobrojni klijenti su garant naše kvalitete.
KONTAKTIREFERENCE